Har du styr på forårsrengøringen?

Her taler vi ikke om indendørs rengøring, men om de udendørs overflader,
som vi har mulighed for at arbejde med, når foråret er her.

8. maj 2024

|  Nyhed fra ISV Trinava

Algerens

Danmark har et meget fugtigt klima og dette trives mikro- og makroalger rigtig godt i. Det danske vejr skaber derfor et utroligt gunstigt miljø for organismerne og forekomsten af alger på fliser, tage, træværk, murværk mv. er meget normalt.

Alger er dog ikke altid pænt at se på og selvom de ikke er farlige for dig, så kan de samtidig også være med til at nedbryde det materiale de sidder på. Vi foreslår derfor at få fjernet algerne regelmæssigt så fremtidige angreb minimeres. På den måde forlænger du materialets levetid, du sparer penge ved ikke at skulle udskifte f.eks. tag, plankeværk, fliser så ofte og samtidig giver det dig et bedre og pænere udemiljø, som du kan nyde i hverdagen.

Er algerens farligt for dig og grundvandet?

Nej – en korrekt udført algebehandling er effektiv, men også meget skånsom. Med de produkter der bruges i dag, kan vi afrense alle typer materialer på en miljøvenlig måde. De midler vi bruger til algerens er baseret på naturlige aktive stoffer, som f.eks. mættede fedtsyrer som nedbrydes, før de når grundvandet. Du kan derfor trygt og sikkert vælge at bruge ISV | TRINAVA, når du skal have renset alger af dine overflader. Det er nemlig ikke skadeligt for hverken dig, dine husdyr eller for naturen – det er kun skadeligt for algerne!

Facaderensning

Ligesom med alger, kan skidt og snavs hobe sig op på dine mursten, fliser, træværk mm. hen over vinteren. En professionel afrensning kan spare dig for at gøre det selv, men også den risiko, der kan være ved fejlbehandling. Vi har stor ekspertise i at arbejde med forskellige materialer og ved præcis hvilke metoder, teknikker og produkter, der skal bruges.

Vi kan derfor tilbyde flere forskellige tilgange, afhængig af opgavens omfang, materiale og type af overfladen, rensningsgrad – samt en åben sparring om dine ønsker. Forventningsafstemning er meget vigtig for os og en aftale er en aftale.

En korrekt vejledning og behandling er derfor essentiel, hvis du ønsker at forlænge levetiden for f.eks. dine husfacader – lige meget om du er privat eller erhverv.

Imprægnering

Ved både algerens og facaderens af murværk og betonmure, anbefaler vi, at du får det imprægneret efter endt rens. På denne måde gør du det lettere for dig selv, da det vil være lettere at rengøre facaden i fremtiden, samt mindske sandsynligheden for algeangreb.

Højderengøring

Er opgaven på et lejlighedskompleks, en virksomheds-ejendom eller andet, hvor der kræves specialudstyr til rengøring i højden – så er vi også eksperter i dette. Vi har specialuddannede medarbejdere til at håndtere både lift og ActSafe. Sikkerheden er i fokus og vi tager ansvar for hele processen.

Så er det tid til en grundig forårsrengøring af dine udendørsarealer?

Ring allerede nu på: 97 12 01 18

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, brug for supplerende oplysninger eller vil du vide mere om nyheden fra ISV Trinava? Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Øvrige nyheder

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo