vand- og stormskader

Vand- og stormskader

Vi hjælper med hurtig og professionel udbedring af vand- og stormskader, så bygninger og inventar sikres og yderligere skadesudvikling undgås. 

Skadeservice hos os betyder:

  • Vagtservice 24/7/365
  • Hurtig udrykning i hele landet
  • Kompetente og erfarne medarbejdere
  • Effektive metoder og teknikker
  • Projektledelse fra A-Z
ISV Trinava medarbejder bruger vandstøvsuger efter storm- og vandskade

Behandling af vand- og stormskader

Vand- og stormskader kan være omfattende, og der kan være stor risiko for at vand og fugt efterfølgende skaber uoverskuelige og omkostningsfulde følgeskader. Derfor er det vigtigt, at der hurtigt reageres og at sikring og udbedring udføres af professionelle fagfolk med viden om den bedste praksis.

Hos ISV TRINAVA har vores specialuddannede medarbejdere mange års erfaring med vand- og stormskader, og vi kan hurtigt finde de bedste løsninger på den specifikke situation, så skaden inddæmmes og følgevirkningerne minimeres. Vores vagtservice er til rådighed hele døgnet, og er klar til at rykke hurtigt ud i hele landet.

Vi tager os af hele processen

Der er mange opgaver forbundet med vand- eller stormskader, og vi tager ansvar gennem hele processen.

En udbedring starter med en sikring og afdækning, så der ikke trækker yderligere kulde, regn og vand ind i bygningen. Herefter hjælper vi med opsugning af vand, rengøring og desinficering, så bygningen bliver tør og udvikling af skimmelsvamp eller råd forhindres.

Vi hjælper også med korrekt håndtering og opbevaring af inventar og løsøre, så indboet lider minimal skade, og sørger for genhusning ved hjælp af vores samarbejdspartnere, hvis bygningen er ubeboelig.

Derudover udfører vi fugtmåling samt opstilling, vedligehold og efterfølgende afhentning af pumpe, affugtere eller vandsugere, så bygningen står tør og sund efter udbedringen.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark