Om oS

Vi er en professionel skadeservicevirksomhed, der kendetegnes ved høj faglighed, klare aftaler og innovative løsninger i alle aspekter af vores arbejde. Læs mere om os og vores værdier her på siden. 

Vores bærende principper:

  • Fuld gennemsigtighed og klare aftaler
  • Ansvarstagen for hele opgaven
  • Høj faglighed og professionalisme
  • Kvalitetsikre resultater og grundig dokumentation
  • Innovative og løsningsorienterede tilgange 
To glade medarbejdere ISV | TRINAVA

Hvem er vi?

ISV TRINAVA er en fusion af ISV Vest og Trinava skadeservice, og har siden 2023 været en del af den svenskejede koncern Ocab, som tilbyder komplette løsninger inden for skades- industri- og ejendomsservice i Sverige, Norge og Danmark.  

Vi er en moderne og professionel skadeservicevirksomhed, der påtager os en lang række opgaver inden for skadeservice, industrirengøring, projektstyring og teknisk rådgivning. Vores mål er at skabe værdi for vores kunder i alle vores arbejdsopgaver, hvilket vi gør ved at levere effektive resultater i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi har gennem årene tilegnet os indgående specialviden, solid erfaring og ikke mindst landets dygtigste medarbejdere, og vi kan i dag tilbyde højspecialiserede løsninger med de nyeste teknikker og udstyr.  

Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forsikringsselskaber, boligselskaber samt regioner, kommuner og myndigheder. Vores medarbejdere er fordelt over hele landet, og vores skadeservice består af en stor vognpark med dygtigt fagfolk, der er parate til udrykning ved alle former for akutte skader.

Vision og værdier

Vores værdier går igen i alle aspekter af vores arbejde, og tager udgangspunkt i tillidsfulde og troværdige partnerskaber med alle vores kunder. Ærlighed,  engagement og professionalisme er vores  bærende værdier, og alle vores samarbejdspartnere kan derfor forvente en gennemsigtig arbejdsproces, hvor der altid er fuldt overblik og klare aftaler, og hvor opgaverne løses af kompetente medarbejdere og efter bedste praksis.  

Vi ønsker at være en ansvarsbevidst virksomhed og arbejdsplads, og arbejder aktivt med FN´s verdensmål. Det betyder, at vi altid prioriterer klimavenlige og bæredygtige løsninger i vores arbejde, og at vi fokuserer på at skabe en kultur for vores medarbejdere, der beror på gode arbejdsvilkår, et sundt og sikkert arbejdsmiljø samt ligestilling mellem kønnene.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Derfor skal I vælge ISV TRINAVA

Projektledelse fra A-Z

Vi tager ejerskab fra opgavens start til det endelige slutresultat, og hjælper med en strømlinet og effektiv projektstyring. På den måde sparer vi vores kunder for tidskrævende koordinering, og sikrer, at alle aspekter af opgaven løses efter bedste praksis.

Højt kvalitetsniveau

Med uddannede fagfolk og specialiseret udstyr løser vi alle opgaver omhyggeligt og efter højeste kvalitetsniveau. Samtidig sørger vi for grundig dokumentation af alle sager, så der altid er styr på vores del af aftalen.

Fuld gennemsigtighed

Vi prioriterer ærlig og åben kommunikation i alle vores opgaver. Det betyder, at der altid er klare linjer og gennemsigtighed i processen, og at det endelige slutresultatet bliver som aftalt.

Grundige arbejdsbeskrivelser

Dokumentation og grundige arbejdsbeskrivelser er en grundsten i vores arbejde. På den måde er alle vores kunder sikret et klart overblik over omfanget af opgaven, arbejdsprocessen og det færdige resultat. 

Bæredygtigt og socialt ansvar 

Vi arbejder aktivt med FN´s verdensmål, og vælger altid miljøvenlige og bæredygtige løsninger i alle aspekter af vores virksomheden. Derudover fokuserer vi på at skabe en social bevidst arbejdsplads, med ligestilling mellem køn og gode vilkår for alle vores medarbejdere. Læs mere om vores arbejde med FN`s verdensmål her. 

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark