Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

ISV TRINAVA tilbyder professionel afrensning af graffiti fra facader, ruder og andre overflader. Vi benytter altid det rette udstyr til opgaven, så graffitien bliver fjernet grundigt og skånsomt.

Grafittiafrensning hos os betyder:

  • Vagtservice 24/7/365
  • Hurtig udrykning i hele landet
  • Kompetente og erfarne medarbejdere 
  • Miljørigtig afrensning
  • Effektive og skånsomme afrensningsmetoder
ISV Trinava medarbejder fjerne graffiti

Professionel rens af graffiti

Graffiti kan virke beskæmmende på facader, vinduer og porte, og kemikalierne i spraymalingen kan desuden være med til at skade de overflader, der er blevet overmalet. Afrensningen kan være en besværlig affære, og der er stor risiko for at man beskadiger overfladen i processen.

Hos ISV TRINAVA  kan vi fjerne graffiti hensynsfuldt og skånsomt, så overfladen ikke tager skade, samtidig med at vores teknikker fjerner spraymalingen i dybden. Det betyder, at I hurtigt og effektivt kan få en afrenset bygning, der står som før der blev påført graffiti.

Vores medarbejdere kan rykke ud alle døgnets timer i hele landet, og har altid den nødvendige viden og udstyr til opgaven. Derudover tilbyder vi også efterbehandling med antigraffiti efter endt afrensning, så bygningen afrenses lettere og mere skånsomt fremadrettet.

Vi tager hensyn under afrensningen

Ved en graffitiafrensning er det altid vores vigtigste opgave at efterlade et færdigt slutresultat, hvor de berørte overflader står rene og ubeskadigede.

Billig spraymaling indeholder en lang række kemikalier, der kan have negative og uforudsete følgevirkninger på den påførte overflade. Man risikerer derfor at påføre uoprettelige skader, hvis man selv giver sig i kast med vand, sæbe og knofedt.

Vi anbefaler altid, at graffitiafrensningen foretages af professionelle fagfolk med forståelse for opgaven. På den måde bliver graffitien altid fjernet med de rigtige teknikker, så sårbare materialer som træ, facader, karme eller vinduer ikke lider overlast i processen.

Miljørigtig afrensning af graffiti

Graffitimaling kommer på spraydåser og indeholder miljøskadelige kemikalier. Derfor er miljøvenlig graffitifjernelse og opsamling af afrensningsvand en væsentlig del af opgaven.

Hos ISV TRINAVA udfører vi graffitiafrensning med det mest miljøvenlige udstyr på markedet. Det reducerer både brugen af kemi samt mængden af vand, der skal bruges for at fjerne graffitien effektivt. Vi opsamler også afrensningsvandet under afrensningen, så de miljøskadelige kemikalier ikke er tilbage efter at arbejdet er færdigt.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark