Industrirengøring

Industrirengøring

Vi yder højt specialiserede rengøringsløsninger til alle former for industri, og kan med erfarne medarbejdere og det mest moderne udstyr løse selv de mest krævende opgaver. 

Industrirengøring hos os betyder:

  • Kvalitetsikring af  selv de sværeste opgaver
  • Specialuddannede medarbejdere
  • De nyeste teknikker og metoder
  • Fleksible og skånsomme løsninger
  • Projektstyring gennem hele processen
  • Grundig dokumentation
Industrirengoering af hal og lager - ISV Trinava

Professionel industrirengøring

Hos ISV TRINAVA hjælper vi industrien med en lang række specialiserede serviceløsninger, og kan påtage os opgaver med stor kompleksitet og med høje krav til hygiejneniveauet.  Vores specialiserede medarbejdere bliver løbende videreuddannet i nye teknikker og metoder, og vi anvender en bred vifte af det mest moderne og effektive udstyr. Herved sikrer vi fejlfrie resultater i høj kvalitet, samtidig med at arbejdsgangen udføres skånsomt og med hensynstagen til virksomhedens drift. 

Vi tager os af hele forløbet

Når vi påtager os rengøringsopgaver i industrien, sker det med fuld projektstyring og i tæt samarbejde med virksomheden. På den måde holder vi overblikket under hele processen, og sikrer os at de enkelte arbejdsopgaver bliver løst efter højeste standard. Samtidig bidrager en strømlinet proces også til en tidsbesparende og omkostningseffektiv rengøring, da der tages hensyn til virksomhedens drift og planlægning.

Vi starter alle arbejdsopgaver med en grundig gennemgang af opgavens form og omfang, så vi på den måde bliver opmærksom på særlige hensyn og sikrer os, at der ikke er områder der overses.  Afslutningsvis sørger vi for en gennemgang og dokumentation af det færdige slutresultat, så vi er sikre på at alle aftaler er overholdt. Endelig hjælper vi med kompetent rådgivning om det videre vedligehold og rengøringsbehov, så vi altid er sikre på at alle hygiejnekrav overholdes fremadrettet. 

Skånsom industrirengøring

Vi har en god forståelse for de mangeartede hensyn der skal tages, når man arbejder med rengøring i industrien. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder, og vi kan altid finde fleksible løsninger på selv de mest komplicerede opgaver, uanset størrelse eller branche. 

Hos ISV TRINAVA benytter vi mange forskellige teknikker i vores arbejde, fra manuel nedtørring og afvask til moderne og specialiserede metoder som f.eks. lavablæsning og tørisblæsning, der er nogle af de mest dybdegående og skånsomme rensningsmetoder. Ved at at lave individuelle løsninger til den enkelte opgave, kan vi f.eks. minimere spildtiden ved adskillelse og driftstop af avancerede maskiner eller udstyr.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark