ventilationsrensning

ventilationsrensning

Vi tilbyder totalløsninger af rensning og vedligehold af alle former for ventilationsanlæg og ventilationsskakter. Vores medarbejdere har mange års erfaring med effektiv ventilationsrensning i høj kvalitet, og vi prioriterer altid klimavenlige og bæredygtige løsninger i vores arbejde. 

Ventilationsrensning hos os betyder:

  • Erfarne fagfolk med forståelse for opgaven
  • De nyeste teknikker og udstyr
  • Et klart fokus på klimavenlige løsninger
  • Projektledelse og strømlinede processer
  • Fuld dokumentation under hele opgaven
Ventilationsrensning_ISV_TRINAVA_medarbejder

Ventilationsrensning udført af fagfolk

Rensning af ventilationsanlæg og -skakter er en væsentlig faktor for et godt indeklima og et rent arbejdsmiljø.

Ofte kan ventilationsrensningen være omfattende, og det kan være besværligt at gennemskue omfanget af opgaven hvis man ikke besidder den nødvendige viden eller det rigtige udstyr. 

Hos ISV TRINAVA har vores fagfolk indgående erfaring med rensning af alle former for ventilationsanlæg, og kan løse alle opgaver, uanset omfanget eller kompleksiteten af ventilationsanlægget. 

Vi bruger en bred vifte af metoder og specialdesignet udstyr i vores arbejde, og tilpasser altid arbejdsgangen til den enkelte opgave. På den måde sikrer vi, at den enkelte løsning altid bliver så omkostningseffektiv og skånsom som mulig, samtidig med at vi altid kan levere et resultat i høj kvalitet. 

Vi tager os af hele processen

Forståelse for det specikke ventilationsanlæg er forudsætningen for en effektiv ventilationsrensning. 

Derfor starter vi alle opgaver med at gennemgå ventilationsanlægget og danne os et overblik, og bruger f.eks. tv-inspektion i områder af anlægget som vi ikke kan tilgå fysisk. På den måde sikrer vi, at der ikke er steder der overses i rensningen, og at vi ikke beskadiger eller belaster anlæggets enkeltdele. 

Selve rensningen af ventilationsanlægget bliver planlagt efter gennemgangen, og kan feks. bestå af afrensning med kompressor, afrensning med hedt vand eller kemisk afrensning. 

Vi har desuden mulighed for lave afrensning med tøris via en robot der kan køre i skakterne, hvilket kan fjerne alle former for bakterier eller mikrober i de mest afsides hjørner af anlægget. 

Alle opgaver afsluttes med en grundig evaluering, hvor vi dokumenterer arbejdet og rådgiver om opfølgende rensning og vedligehold. 

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark