Indbo og løsøre

Indbo og løsøre

Vi hjælper med professionel og omhyggelig håndtering af indbo og løsøre fra A-Z.  Vores specialuddannede fagfolk tager sig af hele processen, og har stor erfaring med rengøring, tørring og opmagasinering af dine møbler og andet inventar.

Håndtering af løsøre hos os betyder: ​

  • Omhyggelig og skånsom håndtering af alle genstande
  • Hurtig udrykning i hele landet
  • Specialuddannede fagfolk
  • Tryghed under hele processen
  • Projektledelse fra A-Z
ISV Trinava - tryg opbevaring af indbo og losore i lagerhaller

Behandling af løsøre

Er uheldet ude og der er sket vand- og stormskade, indbrud eller fugtskade mv., så kan der være behov for at indbo og løsøret rengøres og opmagasineres, indtil det kan returneres igen. Det er vigtigt at få fjernet løsøret hurtigst muligt og mindske skadesomfanget. Med den rigtige håndtering fra starten kan meget indbo bevares, så man undgår at mindre eller store værdier går tabt.

I ISV TRINAVA har vi mere end 25 års erfaring med skånsom og korrekt håndtering af indbo og løsøre, og vi står klar til at rykke ud i hele landet, på alle tider af døgnet. Vores medarbejdere tager omhyggeligt hånd om det enkelte stykke indbo, og kombinerer de mest effektive og skånsomme teknikker, så indbo og løsøre bliver sikret og grundigt rengjort.

Håndtering af løsøre fra A-Z

Uanset omfanget eller mængden af indboet, tager vi hånd om opgaven fra start til slut. Vi styrer processen lige fra fotoregistrering af ejendele til effektfortegnelse. Vi tager os af nedpakning og afdækning, rengøring, møbel- og tæpperens, lugtsanering og opbevaring. Derudover klarer vi også renovering og reparation af skadede møbler samt rens af elektronik. Vi renoverer også malerier og billeder, så mest muligt af indboet reddes og bevares.

Vi opbevarer dit løsøre trygt og sikkert

Ofte er nødvendigheden for håndtering af indbo og løsøre, i forbindelse med f.eks. brand- og sodskader, vandskader, indbrud eller fugtskader, og det kan være en uoverskuelig opgave at danne sig et klart overblik over skadens omfang.

Derfor er det vigtigt for os, at der allerede fra det første møde bliver skabt klarhed og tryghed i processen. Vi gennemgår inventar, indbo og løsøre på stedet, og er grundige i vores registrering og håndtering. Derudover skabes der er fast kontaktperson, der kan kontaktes gennem hele forløbet og som løbende giver opfølgende status. Du får derfor sikring på at dine møbler og andet inventar er sikret og at du kan føle dig tryg i processen.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark