Indbo og løsøre

Indbo og løsøre

Vi hjælper med professionel og omhyggelig håndtering af indbo og løsøre fra A-Z.  Vores specialuddannede fagfolk tager sig af hele processen, og har stor erfaring med rengøring, tørring og opmagasinering.

Håndtering af løsøre hos os betyder: ​

  • Omhyggelig og skånsom håndtering af alle genstande
  • Hurtig udrykning i hele landet
  • Specialuddannede fagfolk
  • Tryghed under hele processen
  • Projektledelse fra A-Z
Opbevaring af indbo og hjælp med løsøre hos ISV Trinava

Behandling af løsøre

Når skaden er sket, er der ofte behov for at indbo og løsøre rengøres og opmagasineres, indtil det kan returneres igen. Med den rigtige håndtering fra starten kan meget indbo bevares, så man undgår at mindre eller store værdier går tabt.

I ISV TRINAVA har vi mere end 25 års erfaring med skånsom og korrekt håndtering af indbo og løsøre, og vi står klar til at rykke ud i hele landet, på alle tider af døgnet. Vores medarbejdere tager omhyggeligt hånd om det enkelte stykke indbo, og kombinerer de mest effektive og skånsomme teknikker, så indboet bliver sikret og grundigt rengjort. 

Vi udfører alt fra A-Z

Uanset omfanget eller mængden af indboet, tager vi hånd om opgaven fra start til slut. Vi styrer processen lige fra fotoregistrering af ejendele til effektfortegnelse. Vi tager os af nedpakning og afdækning, rengøring, møbel- og tæpperens, lugtsanering og opbevaring. Derudover klarer vi også renovering og reparation af skadede møbler samt rens af elektronik. Vi renoverer også malerier og billeder, så mest muligt af indboet reddes og bevares.

Få tryghed i processen

Ofte sker håndteringen af indbo og løsøre i forlængelse af f.eks. en brand- storm- eller vandskade, og det kan være en uoverskuelig opgave at danne sig et klart overblik over skadens omfang.

Derfor er det vigtigt for os, at der allerede fra det første møde bliver skabt klarhed og tryghed i processen. Vi gennemgår inventar, indbo og løsøre på stedet, og er grundige i vores registrering og håndtering. Derudover skabes der er fast kontaktperson, der kan kontaktes gennem hele forløbet og som løbende giver opfølgende status.  

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Medarbejder hænger i sele i silo Industrirengøring