facaderens

Facaderensning

Vi tilbyder omkostningseffektiv og grundig facaderens af alle typer facader og materialer –
med de nyeste metoder og teknikker, som skåner både miljøet og selve facaden.

Facaderensning hos os betyder:

  • Professionelle fagfolk med kendskab til opgaven
  •  Moderne teknikker og udstyr
  • Skånsomme metoder, der bevarer facaden
  • Hurtig og effektiv rensning
  • Grundige og dybdegående resultater
Facaderens_paa_metal_ISV_TRINAVA_medarbejder

Professionel facaderens

Facaderens er en essentiel del af vedligeholdelsen af enhver bygning. Uanset om det er en privat bolig, en kommerciel ejendom eller en offentlig bygning, er en ren og velholdt facade afgørende for både æstetik, funktionalitet og ikke mindst holdbarhed. Hos ISV TRINAVA Industri og Skadeservice forstår vi vigtigheden af facaderens og tilbyder professionelle tjenester der sikrer, at din bygning altid fremstår fra sin bedste side.

Vi er specialister i skånsom og effektiv rensning af facader, og bruger en lang række moderne rensemetoder for at opnå det bedste resultat til den specifikke opgave.

Når vi udfører afrensning af en facade, tager vi altid hensyn til økonomi, udfaldskrav, beskaffenhed, grad af mineralskhed, diffusionsåbenhed og renhedsgrad.

Vi udfører facaderens af alle typer overflader, fra mursten, fliser til træ. Vi benytter bl.a. følgende afrensningsmetoder:

Efter endt rensning tilbyder vi en grundig imprægnering af  facaden, som herved bliver mere modstandsdygtig overfor alger og snavs. Dette forlænger facadens levetid betydeligt og genopfrisker belægningens oprindelige farve.

 

Hvorfor facaderens er vigtigt

Over tid kan facader blive beskidte og nedbrudte af forskellige miljømæssige påvirkninger. Algevækst, skimmelsvamp, fugleekskrementer, trafikforurening og generel snavs kan ophobe sig på overfladerne og give bygningen et trist og forsømt udseende. Udover det æstetiske aspekt kan disse forurenende stoffer også skade facadematerialerne, hvilket kan føre til dyrere reparationer og kortere levetid for bygningen.

En facaderens er derfor med til at forhindre strukturelle skader, hvor alger og skimmelsvamp trængre ind i byggematerialerne og forårsager nedbrydning. Ved at fjerne alger, skidt og snavs regelmæssigt, kan man forlænge facadens levetid og reducere behovet for mere omfattende vedligeholdelse, såsom gennemgående renovering eller i værste tilfælde nedrivning og nødvendigheden for at bygge helt nyt.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Miljørigtig facaderens

Vi er meget opmærksomme på miljøpåvirkningen af vores arbejde. Derfor bruger vi rengøringsmidler der er biologisk nedbrydelige og ikke skader planter eller dyreliv. Vores metoder sikrer også, at vandforbruget minimeres og vi har systemer til korrekt opsamling og bortskaffelse af spildevand, så det ikke forurener nærliggende områder.

Sikkerhed og kvalitet

Sikkerhed er en topprioritet for os, især når vi arbejder i højder. Vores team er uddannet i de nyeste sikkerhedsstandarder og bruger det bedste sikkerhedsudstyr. Vi udfører altid en grundig risikovurdering, inden vi påbegynder arbejdet, for at sikre, at alle forholdsregler er taget. Vi har fokus på at vedligeholde vores medarbejderes kompetencer og viden, ved at sende dem på kurser årligt. Din og vores medarbejderes sikkerhed og tryghed er meget vigtig for os.

Kvalitet er også en hjørnesten i vores service. Vi arbejder omhyggeligt og effektivt for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger. Vores mangeårige erfaring i branchen betyder, at vi kan håndtere selv de mest udfordrende opgaver med præcision og omhu. Vi har kvalifikationerne til at løse selv de mest komplekse opgaver, hvor mange andre firmaer på give fortabt. Ingen opgave er for svær for os.

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark