Algerens

Hos ISV TRINAVA fjerner vi effektivt alger fra alle typer af materialer.

Algerens hos os betyder:

  • Grundig vurdering af opgavens omfang samt opfølgning
  • Effektiv og skånsom algerens af ramte områder
  • Miljørigtig brug af kemikalier
  • Fokus på kvalitet og sikkerhed
Algerens af mur og facader - vi renser ogsaa tag - fliser og terrasser ISV Trinava

Effektiv algerens

Det kan være en rigtig god idé at få renset alger af dit tag, fliser, træværk mv. Det handler ikke kun om at det ser pænere ud, det forlænger også materialets levetid.

Vores algerens udføres kun ved temperaturer over 8-10 grader for at skabe de ideelle forhold for behandlingen. Vi sprayer de berørte områder med algerens og efter 1 uges tid, vil algerne begynde at visne. Ofte vil vind og vejr tage algerne med sig og materialet vil herefter stå fri for alger. Dog kommer vi gerne ud og bruger enten højtryksrenser eller hedvandsrenser til at hjælpe processen på vej, i de områder som står i læ for vind og regn. Hvis det ønskes udfører vi også en efterfølgende imprægnering af materialet, således fremtidige algeangreb minimeres.

Algerens bliver mere og mere udbredt hos både private, institutioner, offentlige organisationer og  virksomheder. Vi er blevet mere opmærksomme på at passe på vores ting og materialer, og ikke bare udskifte med noget nyt, når materialet bliver beskadiget.

Med vores metoder og teknikker kan du passe på dine materialer i mange, mange år. 

Hvad kan algebehandles?

Der er næsten ingen begrænsninger for, hvad der kan behandles for alger. Vi håndterer algerens af facader, fliser, tage, skilte, terrasser, træplanker og træværk, køretøjer og meget mere.

Da vi samtidig er eksperter i højderengøring er ingen opgave for kompliceret for os.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad er alger?

Alger er en samlet betegnelse for mikro- og makroalger. Det er små organismer der trives i et fugtigt klima. Det danske vejr er dermed med til at skabe et meget gunstigt miljø for organismerne, der spiller en rolle i at opretholde en sund balance i naturen. Vi har derfor fokus på at behandle alger med respekt for miljøet og at ingen af vores metoder eller produkter skader vandløb, dyreliv eller mennesker.

Er det farligt for mennesker, naturen og grundvandet?

En korrekt udført algebehandling er effektiv men også skånsom og miljøvenlig, da vi i dag har både metoder, værktøjer og kemikalier, som er udviklet til at tage hensyn til miljøet, materialet og mennesket.

Man skal derfor ikke være nervøs for at mennesker eller grundvand tager skade. Produkterne, vi bruger til algerens, er baseret på naturlige aktive stoffer som f.eks. mættede fedtsyrer, og som nedbrydes før de når grundvandet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark