Industriservice

Vi tilbyder højtspecialiserede og effektive serviceløsninger til alle former for industriopgaver, og vores erfarne medarbejdere er klar til hurtigt at rykke ud i hele landet. Vi bruger en bred vifte af specialdesignet udstyr, og har altid den nødvendige viden til at løse opgaven efter bedste praksis.

Professionel industriservice fra A-Z

Vi har gennem årene oparbejdet en indgående erfaring med alle former for industriservice, og kan i dag levere effektive totalløsninger inden for alle industrier og arbejdsopgaver. 

Vi ved, at industrirengøring og -service ofte påvirker mange dele af driften og virksomheden, og at der i arbejdet skal tages hensyn til den enkelte virksomheds situation og behov. 

Derfor sørger vi altid for den overordnede projektstyring og koordinering mellem alle involverede partner, så processen bliver så strømlinet og omkostningseffektiv som mulig, samtidig med at der ikke gås på kompromis med sikkerhed eller kvalitet. 

Vores kunder spænder i dag fra mindre samarbejdspartnere, hvor vi hjælper med praktiske og rutinemæssige opgaver, til større virksomheder i f.eks. fødevare- og medicinalindustrien, herunder rengøring af komplicerede tekniske anlæg, siloer og ventilationssystemer samt særligt følsomme maskiner og maskindele.

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Medarbejder hænger i sele i silo Industrirengøring