Industriservice

Vi tilbyder højtspecialiserede og effektive serviceløsninger til alle former for industriopgaver, og vores erfarne medarbejdere er klar til hurtigt at rykke ud i hele landet. Vi bruger en bred vifte af specialdesignet udstyr, og har altid den nødvendige viden til at løse opgaven efter bedste praksis.

Professionel industriservice fra A-Z

Vi har gennem årene oparbejdet en indgående erfaring med alle former for industriservice, og kan i dag levere effektive totalløsninger inden for alle industrier og arbejdsopgaver. 

Vi ved, at industrirengøring og -service ofte påvirker mange dele af driften og virksomheden, og at der i arbejdet skal tages hensyn til den enkelte virksomheds situation og behov. 

Derfor sørger vi altid for den overordnede projektstyring og koordinering mellem alle involverede partner, så processen bliver så strømlinet og omkostningseffektiv som mulig, samtidig med at der ikke gås på kompromis med sikkerhed eller kvalitet. 

Vores kunder spænder i dag fra mindre samarbejdspartnere, hvor vi hjælper med praktiske og rutinemæssige opgaver, til større virksomheder i f.eks. fødevare- og medicinalindustrien, herunder rengøring af komplicerede tekniske anlæg, siloer og ventilationssystemer samt særligt følsomme maskiner og maskindele.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Mød vores industriservice team

Medarbejdere rangeret fra venstre:

  • Thomas Hrab, Teamleder
  • Ole Andreasen, Teamleder
  • Henrik Tønnesen, Chef industriservice
  • Finn Vinter Pedersen, Afdelingsleder
  • Arkadiusz Szczerbin, Teamleder
  • Camilla Christensen, Projektleder
ISV Trinava Industriservice team - professionel industrirengoering i hele Danmark

Vi leverer den højeste standard...

… inden for industriservice. Vores team er synonymt med professionalisme, kompetence og dedikation og vi forpligter os til, at yde det bedste for dig som kunde. Vi forstår vigtigheden af at sikre tryghed og sikkerhed for dig og din virksomhed, og vi har fokus på at levere bæredygtige løsninger, der opfylder de mest udfordrende behov.

Uddannede medarbejdere og høj ekspertise

Vi uddanner vores medarbejdere til at kunne sikre den høje standard, som vi forventer vores opgaver bliver løst med. Vi sørger derfor for, at de hele tiden er opdaterede i korrekt håndtering af reb gennem kurser i Actsafe, får grundig gennemgang af sikkerhedsprocedurer- og protokoller, samt kender til korrekt brug af kemikalier, værktøjer, materialer mv.

Erfaring og løsningsorienteret

Vores team har samtidig stor erfaring med at løse mange forskellige og yderst komplekse opgaver. Vi ser på den individuelle opgave og situation – og med vores store viden indenfor branchen, skræddersyer vi og tilpasser løsningen, til netop dine behov og udfordringer. Vi har opbygget et ry for at håndtere opgaver, som andre virksomheder måske undlader eller ikke har de nødvendige kompetencer eller viden til at løse – men det har vi.

Sikkerhed og bæredygtighed

Vi er fast besluttet på at prioritere sikkerhed og bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Vores team har indgående viden om de mest sikre og miljøvenlige metoder og materialer inden for industriservice- og rengøring. Vi stræber efter at minimere vores påvirkning på miljøet, opretholde høje standarder for hygiejne og vedligeholdelse og overholde de forskellige regler der er ved fx rengøring omkring fødevarer.

Valg af produkter og materialer

Vi udvælger nøje vores produkter og materialer, når vi skal udføre industriservice- og rengøring. Vi holder os konstant opdateret med de nyeste teknologier og tendenser, hvilket giver os mulighed for at levere effektive løsninger og sikre, at vores kunder får den mest værdifulde service.

Dedikation og målrettethed

Vores medarbejdere går altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi mener, at vores succes måles i kundetilfredshed, og derfor er vi dedikerede til at levere professionelt arbejde hver gang. Uanset opgavens omfang eller kompleksitet er vores mål altid at opfylde eller overgå vores kunders forventninger. Og vi går ikke før opgaven er løst.

Vi er stolte af vores arbejde og vores evne til at skabe tryghed og tillid hos vores kunder. Uanset om det drejer sig om rengøring af industrielle anlæg, specialiserede vedligeholdelsesopgaver, rengøring og rens af silo, tank eller ventilation, højderengøring eller andre komplekse og udfordrende opgaver – så leverer vi professionel industriservice.

Kontakt os i dag for at diskutere dine behov, og lad os vise dig, hvordan vi kan opfylde dem på den mest professionelle og kompetence måde.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark