Skimmelsvamp

Skimmel - svamp

ISV TRINAVA er eksperter i at behandle og fjerne skimmelsvamp. Vi råder over et komplet sortiment af specialudstyr, og kan derfor behandle og fjerne svampeangrebet i alle typer af bygninger og i svært tilgængelige konstruktioner.

Behandling af skimmelsvamp hos os betyder:

  • Uddannede og erfarne fagfolk
  • Omhyggelig og effektiv behandling
  • De nyeste metoder og teknikker
  • Grundig afrapportering
ISV medarbejder i fuldt sikkerhedsudstyr ved behandling af skimmelsvamp på væg

Professionel fjernelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp opstår typisk på bygningsdele, hvor der har været fugt over længere perioder. Fugt skyldes ofte uhensigtsmæssige boligvaner, men kan også skyldes vandskader, konstruktionsfejl og mangelfuld ventilation.

Det er derfor vigtigt at undersøge skadesomfanget, afhjælpe årsagen til fugten og effektivt og hurtigt bekæmpe forekomsten af skimmelsvamp, så problemet ikke udvikler sig og et sundt indeklima genoprettes.

Hos ISV TRINAVA har vi specialuddannede medarbejdere med mange års erfaring inden for bekæmpelse af skimmelsvamp. Vi anvender en kombination af anerkendte og professionelle skimmelsaneringsmetoder, og kan tage fuldt ansvar over hele processen indtil skimmelsvampen er fjernet permanent.

Sikker håndtering af skimmelsvamp

Vores medarbejdere arbejder struktureret og systematisk med fjernelsen af skimmelsvamp, så vi altid kan tage ansvar for det endelige slutresultat. Under fjernelsen vil der typisk indgå:

  • En gennemgang af bygningen, så vi afdækker omfanget og årsagen til angrebet
  • Rådgivning om skimmelproblemet, herunder udluftning og boligvaner
  • Podningstest og fastlæggelse af skimmeltype
  • Sanering og fjernelse af svampeangrebet
  • Affugtning
  • Renovering

Under processen vurderer vi hvilke saneringsformer, der er de mest effektive og skånsomme, og afslutter opgaven med en fyldestgørende rapport med fotodokumentation.

Ekspertviden og professionelle teknikker

Gennem mange års erfaring har vi opbygget indgående ekspertviden inden for skimmelsvampsanering, og bruger ofte en kombination af flere forskellige redskaber og metoder under afrensningen. Vi benytter f.eks. mekanisk afrensning, kemisk afrensning og tørdamp.

Derudover bruger vi ofte tørisblæsning, der fungerer ved at tør kuldioxid med stor hastighed blæses mod de angrebne områder. Tørisblæsning gør det muligt at afrense bygningsoverflader for skimmelsvampeangreb, uden brug af kemikalier. Andre alternativer til tørisblæsning er ofte at fjerne hele bygningsdele, eller bruge meget skrappe kemikalier. Med tørisblæsning kan skimmelsvamp på alle tilgængelige materialeoverflader renses, og det er muligt at bevare og genanvende de vigtigste bygningsdele og installationer.

Uanset omfanget eller bygningen, står vores dygtige medarbejdere klar til at skræddersy den bedste løsning, så skimmelsvampen fjernes og bygningsdele efterlades intakte og skadesfri.

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Medarbejder hænger i sele i silo Industrirengøring