Brand- og sodskader

BRAND- OG SODSKADER

ISV TRINAVA tilbyder professionelt hjælp i forbindelse med behandling af brandskader, behandling af sodskader samt lugtsanering. Uanset omfanget eller kompleksiteten af skaden står vores uddannede fagfolk klar til at hjælpe.

Behandling af brand- og sodskader hos os betyder:

  • Vagtservice 24/7/365
  • Hurtig udrykning i hele landet
  • Kompetente og erfarne medarbejdere 
  • De nyeste metoder og udstyr
  • Projektledelse fra A-Z
Flammer

Behandling af brandskade

Oprydning og rengøring efter brandskader er ofte en omfattende og kompliceret opgave.

Hos ISV TRINAVA har vi veluddannede medarbejdere, der har en indgående forståelse for brugen af kemikalier og teknikker i forbindelse med specialrengøring, og vi kan derfor hjælpe gennem hele processen fra den første afsikring til den afsluttende lugtsanering. 

Opgaverne kan f.eks. være støv- og vandsugning, vask af paneler, vægge og lofter, nedbrydning af beskadigede bygningsdele, samt sikring og håndtering af inventar og løsdele.

Alle opgaver varetages udelukkende af fagfolk, der har erfaring og ekspertviden inden for oprydning og rengøring af brandskader. Derfor bliver alle behandlinger tilpasset den enkelte brandskade, så den rigtige kombination af teknikker og kemikalier skaber det mest effektive og skånsomme resultat.

Behandling af sodskader

Uanset omfanget hjælper vi med grundig og effektiv behandling af sodskader, der fjerner soden i dybden og samtidig er skånsomt mod det berørte materiale. Rengøringen sker med specielle  materialer og teknikker, som f.eks. tørisblæsning eller behandling med kemikalier, hvilket gør at sodskaderne udbedres hurtigt og uden efterfølgende lugtgener.  I processen tager vi os også af håndtering af berørt inventar, og kan hjælpe med bortskaffelse af eventuelt affald.

Lugtsanering

Lugtsanering er en væsentlig del af oprydningsarbejdet efter en brand, da den svedne og sure lugt ellers kan blive siddende i bygningen lang tid efter selve brandskaden. Gennem mange års erfaring har vi udviklet de bedste og mest effektive teknikker, der fjerner lugtgener hurtigt og permanent.

Vi udvælger altid luftsangeringsmetoden ud fra et hensyn til skadens omfang, samt bygningens konstruktion og inventar. Vi benytter f.eks. ozonmaskiner, der mindsker brugen af skadelige kemikalier i bygningen.

Dråber fra ISV | Trinava Industri og Skadeservice logo

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark