FN's Verdensmål

HOS ISV TRINAVA arbejder vi aktivt med FN´s verdensmål. Vi har som virksomhed og arbejdsgiver et ansvar for vores omverden og for vores medarbejdere, og vi ønsker at løfte dette ansvar i alle aspekter af vores virksomhed. Det betyder også, at vores kunder altid kan forvente en samarbejdspartner, hvor ligestilling, bæredygtighed og anstændige arbejdsvilkår er en naturlig del af arbejdsgangen.

5 ·  Ligestilling mellem kønnene
Vi ønsker at være en virksomhed med gode og anstændige arbejdsvilkår for alle medarbejdere – uanset køn. Vi har fokus på at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, hvor vi opfordrer til en respektfuld og kønsneutral omgangstone, og hvor vi er i en løbende og åben dialog med alle medarbejdere omkring deres oplevelser af kollegaer og arbejdsgange.
6 ·  Rent drikkevand og sanitet
FN har som mål at alle skal have adgang til sikkert og billigt drikkevand inden 2030. Målet kræver en indsats fra alle aktører over hele kloden, og hos ISV TRINAVA løfter vi vores ansvar ved altid at håndtere vores forurenede spildevand efter de højeste miljøstandarder, så vi ikke udleder miljøgifte i vores samfund, natur eller grundvand.
8 ·  Anstændige jobs og økonomisk vækst
Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og det er vores ansvar at skabe rammerne for et anstændigt, sikkert og værdigt arbejdsliv for alle vores ansatte. Vi arbejder løbende med at forbedre vores arbejdsmiljø, og opfordrer til en åben, ærlig og fordomsfri kultur, der fremmer dialog og arbejdsglæde.
12 ·  Ansvarligt forbrug og produktion
Økonomisk vækst og bæredygtig udvikling kræver, at vi hurtigst muligt reducerer vores fodaftryk på naturen. Hos ISV TRINAVA prioriterer vi indkøb fra bæredygtige samarbejdspartnere, og tilvælger altid løsninger med den mest effektive produktion.
13 ·  Klimaindsats
Alle lande i verden kan se de drastiske konsekvenser af klimaforandringer. Vi arbejder målrettet med energioptimering i virksomheden, så vores klimaftryk bliver så lille som muligt, og er altid på udkig efter nye teknologier eller metoder i vores arbejde, som kan mindske CO2-forbruget i opgaveløsningen.

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål? Skriv din besked via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ISV TRINAVA - professionel skade- og industriservice i hele Danmark